Lid worden
Lid worden van sv Zalk

Bij sv Zalk ben je van harte welkom!

Lid worden van sv Zalk betekent op een positieve en ontspannen manier bezig zijn met je sport en je gezondheid. Uiteraard houden ook wij van prestatie, maar gezelligheid en teamspirit is minstens zo belangrijk.
Onze club staat bekend om zijn grote onderlinge betrokkenheid en positieve manier van werken. Elk team is bij ons belangrijk en krijgt de juiste aandacht en begeleiding van de coach(es), trainers en het bestuur.

Lid worden
Wil je lid worden? Vul dan het aanmeldformulier in en mail deze naar: ledenadministratie@svzalk.nl
aanmeldformulier lidmaatschap.pdf

In onderstaand document vind je de algemene regels m.b.t. lidmaatschap sv Zalk:
Algemene regels lidmaatschap sv Zalk.pdf

Als je van plan bent lid te worden mag je natuurlijk eerst sfeer komen proeven. Je mag maximaal drie keer gratis proberen alvorens je besluit om lid te worden.

Op de kleutergym zijn je kinderen al vanaf 4 jaar welkom.
Lid worden van het voetballen kan zodra je kind 6 jaar oud is.

Afmelden
Afmelden als lid? Vul dan het afmeldformulier in en mail deze naar: ledenadministratie@svzalk.nl
Afmeldformulier S.V. Zalk.pdf

Contributie
Voor de actuele bedragen van de contributie en bondscontributie klik dan hier: https://www.svzalk.nl/?page=subpage&spid=508.

Voetbalkleding
Wie bij S.V. Zalk gaat voetballen, hoeft geen wedstrijdkleding aan te schaffen. Alle teams krijgen complete tenues. Deze zijn mede door onze sponsoren ter beschikking gesteld.

Contact
Heb je belangstelling voor het lidmaatschap of wil je nadere informatie, neem dan contact op met Mathilda Agterhuis of mail naar ledenadministratie@svzalk.nl

Herman Bosch
Merle van 't Oever