Programma Startdag
22 Aug 19:40

Volgende week zaterdag gaan we het nieuwe seizoen officieel beginnen met de startdag! We hebben een mooi vol programma voor jong en oud en voor alle sporters van de vereniging samengesteld. Lees verder voor het programma.
We beginnen de dag om 09.00 uur met voetbalwedstrijden tussen de jeugd en hun ouders. Ook is er een programma voor gymnasten en hun ouders.
Vervolgens is er om 10.00 een clinic en mogen de kinderen patat en ijs eten.
Ondertussen worden alle teams van de sportvereniging op de foto gezet. Wanneer jouw team aan de beurt is, hoor je via de leiding van je team.

Om 11.20 uur beginnen we met een spelprogramma voor de volwassen sporters. Ook hierbij geldt weer dat het voor alle leden van de sportvereniging is. Tijdens de pauze zal de nieuwe fysioruimte geopend worden.
Om 13.30 uur is er een bootcamp (sportcarrousel) voor de jeugd. Na de prijsuitreiking van het spelprogramma kunnen we met z'n allen kijken naar de eerste bekerwedstrijd van het seizoen van sv Zalk 1 tegen Hatto Heim. Tijdens deze wedstrijd zijn er diverse activiteiten voor de jeugd. In de zaal start om 14.45 uur bewegen op muziek voor ouderen.

Na de wedstrijd start om 17.00 uur de BBQ. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Drankjes moeten wel zelf betaald worden en zal er een verloting en Rad van Avontuur zijn.

Bekijk het uitgebreide programma hier: Programma Startdag. Voor vragen kun je terecht bij Erwin Brem (06-54712079). We hopen er met z'n allen een gezellige en sportieve dag van te maken en veel van jullie daar te mogen ontmoeten. Tot 2 september!

2017-08-22 20:06:38

Geen jarigen morgen